Električni čistilec tal Vileda Looper Spray


 

Vileda Looper Spray je lahka, brezžična električna pršilna naprava, ki vam pomaga ohranjati vaš dom čist z manj truda! Enostavno čiščenje, ki je zabavno – Looper to omogoča. 

Glavne značilnosti:

1. Čiščenje brez napora
Z električno pršilno napravo Vileda Looper Spray je čiščenje hitrejše in enostavnejše kot kdaj koli prej. Kombinacija vrtljivih blazinic iz mikrovlaken in funkcije pršenja vode zlahka in temeljito očisti vaša tla. Samo pustite, da Looper opravi delo.

2. Brezžično čiščenje
Zahvaljujoč priloženemu polnilniku in posodi za shranjevanje brez kapljanja je Looper vedno pripravljen za uporabo. Z dolgotrajno baterijo, ki zdrži do 35 minut, so nadležni kabli končno stvar preteklosti.

3. Čiščenje s pršenjem
Z Vileda Looper lahko dosežete učinkovit rezultat čiščenja. Odstrani do 99,9 % vseh bakterij in virusov* – samo z vodo. Zahvaljujoč praktični funkciji pršenja in vgrajeni posodi za vodo lahko enostavno dozirate količino vode. Ne potrebuje vedra.Dodatne informacije o Vileda Looper
Dve nasproti vrteči se blazinici nežno odstranita umazanijo s tal. Vrtenje naprej olajša brisanje in izboljša učinkovitost čiščenja. S prilagodljivim vrtljivim zgibom in tanko zasnovo električnega Looper-ja za tla postane rokovanje otročje lahko. To pomeni, da zlahka pridete v vse kote, zahvaljujoč nizki višini glave brisače pa lahko zlahka očistite tla tudi pod pohištvom. Električni brisalec pride v vaš dom s polnilnikom in praktičnim predalom za shranjevanje. To pomeni, da je kadarkoli pripravljen za uporabo. Ko je napolnjen, ga lahko brez prekinitve uporabljate do 35 minut.

Vileda Looper Spray ima rezervoar za vodo, ki ga je mogoče ponovno napolniti, za hitro in temeljito čiščenje brez vedra. Njegove vrtljive blazinice odstranijo vse vrste las, drobtin in umazanije. Še en velik plus: blazinice iz mikrovlaken je enostavno zamenjati in jih je mogoče brez oklevanja prati v pralnem stroju.

Garancija: 2 leti

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Električni čistilec tal Vileda Looper Spray

  • Proizvajalec: Vileda
  • Šifra: Vileda_Looper_SPDVI1MOP0019
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 119,99€
  • 99,99€

  • Brez DDV: 81,96€

Podobni izdelki

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec     Lastnosti: Parni mop z ekstra široko pralno glavo - 40 cm Za čiščenje zadostuje čista voda brez kemikalij, ki jo napra..

99,99€ 129,99€ Brez DDV: 81,96€

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna Čistilec oken Windomatic Power poskrbi za čista okna brez črt in madežev Imate radi čista in sijoča ​​okna? Pogosto je pomivanje oken zelo n..

54,99€ 62,99€ Brez DDV: 45,07€

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec parni čistilec Material: Mikrovlakna Kompatibilnost: Vileda Steam Plus in Vileda 100°C hot spray V kompletu: 2 kom   ..

14,99€ 19,99€ Brez DDV: 12,29€

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje Visoko kakovosten robotski sesalnik priznanega podjetja Anker. Popolna čistoča zahvalujoč mokremu in suhem čiščenju...

199,99€ 279,99€ Brez DDV: 163,93€

Rezervne krpe za električni čistilec tal Vileda Looper Spray

Rezervne krpe za električni čistilec tal Vileda Looper Spray

Rezervne krpe za električni čistilec tal Vileda Looper Spray Material: Mikrovlakna Kompatibilnost: Vileda Looper V kompletu: 2 kom     ..

14,99€ 21,99€ Brez DDV: 12,29€

Oznake: Vileda_Looper_SPDVI1MOP0019

Email: