Gaming stol Omega Suzuka

Stol je primeren za dolge ure igranja in pisarniškega dela. Izdelan iz najkvalitetnejših materialov in tehnološko naprednih komponent.

Igralni stoli Omega VARR Suzuka so ustvarjeni za najzahtevnejše uporabnike. Igrajte ali delajte dolge ure, ne da bi se počutili utrujeno in neprijetno. Najkakovostnejši materiali, napredno oblikovanje in regulacija - to so tehnologije, ki bodo poskrbele za vaše udobje in zdravje.

Navdihnili so nas športni avtomobilski sedeži, katerih oblika se popolnoma prilagaja človeškemu telesu. Zahvaljujoč uporabi takšnega koncepta igralni stoli Omega VARR Suzuka omogočajo boljšo porazdelitev teže, preprečujejo nagibe in omogočajo udobnejši položaj pred računalnikom.

Vrtljivi sedež ima mehanizem za dviganje s plinskim dvigalom, tako da se sedež prilega vašemu telesu. Da bi zagotovili še več udobja, smo v naslonjačih VARR uporabili nastavljive naslone za roke v več ravninah. Kolesa iz najlona omogočajo še bolj gladko drsenje in večjo vzdržljivost. Njihov premaz je prijazen do večine vrst površin.

Igralni stoli so izdelani iz visoko kakovostnega PVC materiala. Njegova površina je prekrita z mikroporami, ki izboljšajo prezračevanje med dolgimi urami sedenja.
Skupaj z gaming stolom Omega Varr Suzuka boste dobili udobno ledveno blazino in naslon za glavo, da boste zagotovili pravilno pozicioniranje in udobje hrbtenice.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
- Prevleka iz imitacije usnja visoke kakovosti
- Nastavljivi nasloni za roke v dveh ravninah
- C3 plinski mehanizem za višanje/nižanje stola
- 50 mm kolesa iz trpežnega najlona
- Petokraka stabilna kovinska podlaga, dolžina roke 350 mm, pobarvana s sijajnim lakom
- Priložen naslon za glavo in ledveni vzglavnik
- Primeren za težo do 120kg

- Mere: 73 cm x 55 cm x 126-136 cm
- Teža: 21 kg

Garancija: 2 leti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaming stol Omega Suzuka

  • Proizvajalec: Omega
  • Šifra: gaming_stol_VGCSZ
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 219,99€
  • 149,99€

  • Brez DDV: 122,94€

Podobni izdelki

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

  Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR za najzahtevnejše uporabnike. Kombinacija visokokakovostnih materialov s privlačnim dizajnom, ki navdušuje igralce iger in zahtevnej&sc..

29,99€ 44,99€ Brez DDV: 24,58€

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica Primero Lastnosti: - dolžina kabla: 1,80m - vodoodporno - teža: 390g - USB konektor - število tipk: 104 Garancija: 1 leto S priloženimi samolepilnimi etik..

7,99€ 11,99€ Brez DDV: 6,55€

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

Podpora za pametne telefone velikosti diagonale do 16cm. Za gledanje 3D videjev in igranje 3D iger. Krmilnik (kontroler) ki se poveže preko Bluetootha lahko deluje vodoravno ali navpično. Deluje ..

19,99€ 26,99€ Brez DDV: 16,39€

Oznake: gaming_stol_VGCSZ

Email: