Huslog večnamenski masažni aparat za obraz BE-430334

Multifunkcijski masažni aparat za obraz Huslog z vgrajeno polnilno baterijo ni le naprava za sproščujočo masažo, ampak tudi tehnologija, ki vam bo pomagala ohranjati zdravo in sijočo kožo. Masažer vam omogoča prilagajanje intenzivnosti z naglavnimi vodniki, tako da ga lahko prilagodite svojim individualnim potrebam. Naprava je namenjena za masažo celotnega obraza: vključno s predelom okoli ust, oči, čela, lic in tudi brade.


Glavne značilnosti:
Mikrovibracija in toplota: 4 načini, napredne funkcije mikrovibracije in toplote zagotavljajo globoko, sproščujočo masažo, ki spodbuja krvni obtok in pomaga izboljšati absorpcijo izdelkov za nego kože.
Trije načini intenzivnosti: nežna, srednja in močna vibracija.


Ergonomska oblika: udoben ročaj in ergonomska oblika vam omogočata, da masažno napravo preprosto vodite po obrazu in jo prilagodite svojim individualnim potrebam. Poleg tega samo en gumb, ki je stikalo za vklop/izklop, hkrati pa je odgovoren tudi za spreminjanje načina delovanja.

 

 


Enostavna uporaba: intuitiven gumb vam omogoča prilagajanje intenzivnosti masaže in načina svetlobne terapije glede na vaše želje.
Okrogla glava: omogoča popolno prilagajanje občutljivemu predelu kože obraza.
Velik zaslon: prikazuje trenutno intenzivnost tresljajev.

Naprava ima 4 načine delovanja:
Čiščenje – pomaga učinkovito odstraniti nečistoče iz por in posledično izboljša stanje kože.
Fotopomlajevanje - rdeča osvetlitev ozadja spodbuja kožo k proizvodnji kolagena in elastina, s čimer se poveča njena elastičnost in prožnost ter preprečuje nastajanje gub in obarvanje. Še več – segreta glava spodbuja krvni obtok in izboljša prekrvavitev kože.


Regeneracija - modra osvetlitev deluje antibakterijsko in protivnetno na kožo. Zavira razvoj vnetij pri aknah vulgaris in rozacei. Poleg tega uničuje bakterije, ne da bi poškodoval kožna tkiva.
Nega okoli oči - masira in izboljša stanje kože okrog oči. V tem načinu gumb za intenzivnost vibriranja vklopi in izklopi rdečo osvetlitev glave masažne naprave, kar daje učinek, podoben načinu fotopomlajevanja.
Sprostite se in poskrbite za svojo kožo z multifunkcijskim masažnim aparatom Huslog!

Specifikacije:
Zmogljivost akumulatorja: 1200 mAh
Vrsta baterije: Li-ion
Napajanje: 5V - 1A
Moč: 4 W
Blagovna znamka: Huslog

Garancija: 12 mesecev


 

 

 

 

 

Huslog večnamenski masažni aparat za obraz

  • Proizvajalec: Huslog
  • Šifra: masaza_obraz_AGDAOHUS100009
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 29,99€
  • 21,99€

  • Brez DDV: 18,02€

Podobni izdelki

Masažna pištola Platinet Pro Sport z 4 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo

Masažna pištola Platinet Pro Sport z 4 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo

Masažna pištola Platinet Pro Sport z 4 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo Brezžična masažna pištola z vgrajeno baterijo za polnjenje. Idealno za masažo mišic in t..

29,99€ 44,99€ Brez DDV: 24,58€

Masažna pištola Platinet z 5 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo

Masažna pištola Platinet z 5 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo

Masažna pištola Platinet z 5 masažnimi nastavki in vgrajeno polnilno baterijo Brezžična masažna pištola z vgrajeno baterijo za polnjenje. Idealno za masažo mišic in telesno vad..

34,99€ 49,99€ Brez DDV: 28,68€

Vibracijski masažni aparat Huslog

Vibracijski masažni aparat Huslog

Vibracijski masažni aparat Huslog TS-0434 Sprostite se z vibracijsko masažno napravo Huslog z vgrajeno polnilno baterijo kapacitete 1200mAh. Se spopadate z bolečino v mišicah, bolečino..

25,99€ 36,99€ Brez DDV: 21,30€

Oznake: masaza_obraz_AGDAOHUS100009

Email: