Natec Doberman Torba za prenosnik diagonale do 17,3" palcev - 43,94cm

Je idealna za vse, ki poleg prostora za prenosni računalnik potrebujejo tudi dodaten prostor za dodatke ali dokumente.

 
Spoznajte Natec Doberman torbo za prenosnike, ki vam bo pomagala prenašati ne le prenosnik z največjo diagonalo 17,3" (43,94 cm), ampak tudi dodatke in dokumente. Varnost? Za to bo poskrbel sistem Anti-Shock System™ - močan okvir, ki ščiti stranice torbe. Celoto dopolnjujeta ojačan in mehak ročaj ter popolnoma nastavljiv trak s kovinskimi ročaji. Z Natec Dobermanom 17,3" imejte najpomembnejše vedno pri sebi.
Ne samo za prenosnik
Če uporabljate dodatne dodatke, vam bo Natec Doberman omogočil, da jih vzamete s seboj. Mrežasti žepi v glavnem predelu in sprednjem predelu sprejmejo dokumente, vašo najljubšo miško, multiport, prenosni pogon ali napajalnik. Pisala in vizitke lahko shranite v posebnem organizatorju. V Natec Dobermanu ima vse svoje mesto.
 
Nosite ga, kot želite
Prilagodite Natec Doberman 17,3" svojim željam in ga prilagodite za popolno udobje tudi med dolgimi potovanji. To je mogoče zahvaljujoč nastavljivemu, snemljivemu ramenskemu pasu s kovinskimi, trpežnimi ročaji. Raje nosite torbo na klasičen način? Brez skrbi. Ojačan, mehak ročaj vam bo to omogočil.
 
Potovanje še nikoli ni bilo tako udobno
Kompaktna torba z veliko možnostmi. Ali ga želite uskladiti s svojim stilom? To lahko preprosto storite s sistemom Trolley. Omogočil vam bo namestitev Natec Dobermana 17,3" na teleskopski ročaj vašega kovčka.
 

 

 

Natec Doberman Torba za prenosnik diagonale do 17,3" palcev - 43,94cm

  • Proizvajalec: NATEC
  • Šifra: torba_prenosnik_AONATNT00000027
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 29,99€
  • 21,99€

  • Brez DDV: 18,02€

Podobni izdelki

Univerzalni nahrbtnik Platinet, moder

Univerzalni nahrbtnik Platinet, moder

Nahrbtnik Platinet NBUILT je izdelek športnega značaja in je odlična rešitev za tiste, ki ne marajo prenosnih torb v roki in potrebujejo praktično alternativo večje zmogljivosti. Na..

19,99€ 29,99€ Brez DDV: 16,39€

Zložljiva potovalna torba - nahrbtnik

Zložljiva potovalna torba - nahrbtnik

Zložljiva potovalna torba - nahrbtnik..

4,99€ 7,99€ Brez DDV: 4,09€

Xiaomi Mi Casual nahrbtnik

Xiaomi Mi Casual nahrbtnik

Xiaomi Mi Casual nahrbtnikPriročen, vzdržljiv nahrbtnik iz visokokakovostnega poliestra. Kljub nevpadljivi velikosti ima veliko kapaciteto, kar zagotavlja vsestransko uporabo. Xiaomi Mi Casual Daypack..

12,99€ 19,99€ Brez DDV: 10,65€

Torba za prenosnik 17"

Torba za prenosnik 17"

Torba za prenosnik 17" Elegantna torba za prenosni računalnik velikosti 17" ali manj (velikost predala za prenosni računalnik je nastavljiva z drsnimi palicami, ki se pritrdijo na ježka, ..

12,99€ 19,99€ Brez DDV: 10,65€

Oznake: torba_prenosnik_AONATNT00000027

Email: