Overmax RC X-Strike avto na daljinsko vodenje, 45km/h

Za ljubitelje hitre, terenske vožnje, je Overmax ustvaril daljinsko voden R/C avto X-Strike.
Overmax X- Strike je izdelan v merilu 1:16. Avto 4x4 ima velika, terenska kolesa z višino 8 centimetrov in širino 5 centimetrov, zato se bo dobro znašel tudi med igro na prostem. In ko želi vaš otrok peljati svoj najljubši avto na plažo ali v peskovnik, je naš model kos tudi mehki podlagi. Doseže hitrosti do 45 km/h. Poleg tega je opremljen z LED lučmi za odlično zabavo tudi po temi.
 

Trdna konstrukcija
Overmax X-Strike ima trimer za nadzor pretoka in poravnave koles, kar zagotavlja popoln nadzor nad avtomobilom in njegovo hitrostjo. Kaj še naredi naš model edinstven? Natančna kontrola in sposobnost takojšnjega odziva na premike. Tudi menjava vodilne roke ne bo težava. Overmax X-Strike se bo iz hitrega dirkalnika v le nekaj sekundah spremenil v terensko vzpenjajoče se vozilo, ki bo kos številnim podlagam. Tako se lahko najmlajši med igro prepustijo domišljiji in si postavijo svojo poligon z ovirami. Celotna konstrukcija je trdna in zelo trpežna, zahvaljujoč sponkam z ročaji, ki se uporabljajo za montažo namesto klasičnega press-fit sklopa, ohišje pa je mogoče preprosto odstraniti in ponovno namestiti. Gumb za vklop/izklop je nameščen tako, da lahko po potrebi hitro izklopite igračo, ne da bi morali odstraniti telo.
 

Izjemno učinkovita baterija
Overmax X-Strike ima dve 1500 mAh, 7,4 V litijevi bateriji, ki se pritrdita na avto s kavljem in zanko za enostavno namestitev in odstranitev. Napajalnik je dodatno pritrjen s posebnim trakom. Igrača se z enim polnjenjem lahko vozi do 20 minut (zdrži do 2 uri). Daljinski upravljalnik s trimerji deluje na AA baterije in ima domet do 100 metrov.
 

Polni set
Poskrbeli smo, da ima Overmax X-Strike vse potrebne komponente. Poleg avtomobila boste našli krmilnik, dve litijevi bateriji, kabel za polnjenje in komplet orodja.

Garancija: 2 leti
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overmax RC X-Strike avto na daljinsko vodenje, 45km/h

  • Proizvajalec: Overmax
  • Šifra: daljinski_avto_X-Strike
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 109,99€
  • 86,99€

  • Brez DDV: 71,30€

Podobni izdelki

Forever komplet dveh dronov Sky Soldiers V2 + 4 baterije

Forever komplet dveh dronov Sky Soldiers V2 + 4 baterije

Forever 2x Drona Sky Soldiers V2 + 4 baterije V kompletu: 2x drona, 8x rezervnih propelerjev, 2x daljinca, 2x polnilca, 4x baterije za dron (2x bateriji v kompletu + 2x dodatni bateriji),..

39,99€ 54,99€ Brez DDV: 32,78€

Forever Dron Sky Soldier s stolpom Tower Defence V2 + 3 baterije za dron

Forever Dron Sky Soldier s stolpom Tower Defence V2 + 3 baterije za dron

Forever Dron Sky Soldier s stolpom Tower Defence V2 + 3 polnilne baterije za dron Forever Dron Sky Soldier V2 v kompletu s stolpom je zagotovilo za odlično zabavo. Priložena slovenska navodila. ..

14,99€ 29,99€ Brez DDV: 12,29€

Overmax RC X-Rally 2.0 avto na daljinsko vodenje, 25km/h

Overmax RC X-Rally 2.0 avto na daljinsko vodenje, 25km/h

Overmax RC X-Rally 2.0 avto na daljinsko vodenje, 25km/h Daljinsko upravljan avto X-RALLY 2.0 - doseg do 100 metrov - hitrost do 25 km/h - 30 minut vožnje brez polnjenja - neodvisno vzmetenje za vs..

36,99€ 44,99€ Brez DDV: 30,32€

Oznake: daljinski_avto_X-Strike

Email: