Qoltec polnilnik baterije - akumulatorja s funkcijo popravljanja - Inteligentni mikroprocesorski polnilec

Inteligentni mikroprocesorsko voden polnilec za polnjenje 12V akumulatorjev – baterij z LED zaslonom je mikroprocesorski genij pri upravljanju z energijo. Idealno za AGM, GEL, SLA, WET akumulatorje v različnih vrstah vozil, npr. avtomobili, motorna kolesa, tovornjaki, avtodomi, čolni. Ima 4 načine delovanja, prilagojene za vsak tip baterije.

Odlična učinkovitost zahvaljujoč se inteligentnemu nadzoruČe želite, da vam bo baterija služila dolgo časa, je izbira pravega polnilnika izjemno pomembna. Napačen polnilnik lahko povzroči ne le daljše čase polnjenja, ampak tudi znatno skrajšanje življenjske dobe baterije.

Polnilnik blagovne znamke Qoltec je mikroprocesorska natančnost pri polnjenju, ponuja 4 načine, kar močno poenostavi proces polnjenja, potrebujete samo en polnilec za različne tipe baterij in podpira: - Avto način za GEL, SLA, WET, DEEP CYCLE, EFB in kalcij baterije, - način AGM, namenjen akumulatorjem AGM, - način Moto, namenjen akumulatorjem z največjim polnilnim tokom 1,5 A - način popravila za akumulatorje, ki jih je treba obnoviti.

Čas, potreben za ponovno polnjenje, je odvisen od stopnje izpraznjenosti baterije in njene dejanske zmogljivosti. Polnilec je namenjen polnjenju baterij v avtomobilih, motornih kolesih, čolnih, kosilnicah, kmetijskih vozilih in štirikolesnikih.
 

Zaupajte našim polnilnikom - uživajte v neprekinjeni energijiMikroprocesorsko krmiljen polnilnik zagotavlja popolno varnost uporabe, je personalizirano polnjenje za vsako vrsto baterije, samodejno se izklopi, ko je baterija popolnoma napolnjena in ohranja baterijo pripravljeno. Tako vam ni treba skrbeti, da bi prenapolnili baterijo.

Zdaj lahko varno in hitro napolnite baterijo. Izdelek ima napredne zaščitne funkcije, vključno z zaščito pred obratno polarnostjo, prenapetostjo in prenapolnjenostjo. Poleg tega vgrajeni ventilator ščiti napravo pred pregrevanjem.


Natančno upravljanje polnjenja v treh korakih

Polnilnik uporablja inteligentno 3-stopenjsko polnjenje s prilagajanjem polnilne napetosti in toka trenutnemu stanju napolnjenosti baterije, sestavljeno je iz 3 stopenj:

Stopnja CC je napolnjenost do 80 % kapacitete baterije, pri čemer največji tok ostane konstanten in visoka napetost,

Stopnja CV polnilnik ohranja polnilno napetost konstantno med 14,1 VDC in 14,8 VDC, kar zmanjša polnilni tok,

Stopnja FLOAT je tako imenovano vzdrževanje, pri katerem je baterija že dosegla 95% svoje kapacitete in postopoma doseže 100%, pride do znižanja polnilne napetosti na konstantno vrednost med 13,0VDC in 13,8VDC.
 

Večnamenski LED zaslon

Polnilnik ima velik in jasen LED zaslon, ki omogoča enostaven pregled postopka in najpomembnejših parametrov polnjenja. Nenehno lahko spremljate stanje baterije, preverjate napetost in amperažo ter trenutno izbran način, s čimer je delo z napravo enostavno in intuitivno, ne samo za profesionalce.


Funkcija popravila ali napredno popravilo vaše baterije

Naš polnilec je idealen za reševanje baterije, ki je prenehala delovati, kot bi morala, običajno je to posledica popolnoma izpraznjene baterije in v tem stanju dlje časa. Nato lahko opazimo, da baterija ne sprejema polnilnega toka ali pa se močno segreje. Način popravila je približno 16-urni napredni način obnovitve za baterije, ki na primer niso bile uporabljene dlje časa, ali za sulfatne baterije z zelo nizko napetostjo. S to funkcijo lahko polnilec pomaga podaljšati življenjsko dobo baterije ali jo regenerirati.
 

Enostavna namestitev - robustno ohišje

Priključitev polnilnika na baterijo je hitra in enostavna, le sponke ustrezno pritrdite na baterijo. Rdeči konektor je pritrjen na pozitivni pol, črni pa na negativni pol. Vsak lastnik vozila bi se moral spopasti s tem. Ko je polnilec priključen na napajanje in izbran ustrezen način, je polnilec pripravljen za polnjenje.

Zaupanje potrjuje garancijaVas skrbi visoka kakovost izdelka, ki ga kupujete? Naše rešitve bodo izpolnile vaša pričakovanja. Polnilniki, ki jih ponujamo, imajo 24-mesečno garancijo od datuma nakupa.


Tehnični podatki:

Proizvajalec: Qoltec
Vrsta polnjenja: 3-stopenjski način polnjenja
Moč: 2,5W
Vhodna Napetost: 220 - 240V
Izhodna Napetost: 12V
Izhodni Tok: 6A
Kapaciteta Baterije: 4Ah - 120Ah
Čas polnjenja: odvisno od kapacitete baterije, od 1h do 20h
Zaslon: LED
Učinkovitost: >85 %
Hladilni sistem: 1x ventilator

Zaščita:
Zaščita pred obratno polarnostjo
Prenapetostna zaščita
Zaščita pred kratkim stikom
Zaščita pred pregrevanjem
Nizkonapetostna zaščita

Zaščita pred inverzno polariteto: Da
Delovna Temperatura: -20˚C ~ +45˚C
Uporaba: Svinčevi akumulatorji
Baterije brez vzdrževanja
AM
GEL
WET
STD


Dodatne Informacije: Funkcija popravila baterije
Zimski/poletni način
3-stopenjski način polnjenja (CC, CV, Float)
Dolžina Kabla 0,50m ; 0,67m

Dimenzije (D X Š X V) 82 X 150 X 58 mm
Vsebina paketa:
1 X 12V polnilec
Navodila za uporabo


Neto Teža [kg] 0,420
Bruto Teža [kg] 0,497
Certifikat CE
Garancija: 24 mesecev
 

 

 


 

 

Qoltec polnilnik baterije - akumulatorja s funkcijo popravljanja - Inteligentni mikroprocesorski polnilec

  • Proizvajalec: Qoltec
  • Šifra: polnilnik_AZQOLUAY0052483
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 31,99€
  • 24,99€

  • Brez DDV: 20,48€

Podobni izdelki

Blow prenosni starter za vozila in power bank JS-19

Blow prenosni starter za vozila in power bank JS-19

Blow prenosni starter za vozila in power bank JS-19 Lastnosti: - Majhen in funkcionalen akumulatorski avtomobilski zaganjalnik - Možnost polnjenja baterij motornih koles, skuterjev, š..

79,99€ 99,99€ Brez DDV: 65,57€

Xlayer prenosni starter za vozila in power bank Plus Off-Road Mini

Xlayer prenosni starter za vozila in power bank Plus Off-Road Mini

Xlayer prenosni starter za vozila in power bank Plus Off-Road Mini , 5400mAh Lastnosti: Večnamenska naprava za napajanje s funkcijo za zagon v sili Za avtomobile in motocikle Tip bater..

49,99€ 54,99€ Brez DDV: 40,98€

Oznake: polnilnik_AZQOLUAY0052483

Email: