XO FM BCC16 oddajnik - FM Transmitter, Bluetooth, MP3

Predstavljamo avtomobilski Bluetooth oddajnik XO-BCC16, vašo najboljšo rešitev za brezžično pretakanje zvoka in prostoročno telefoniranje v vašem avtomobilu. Z različico Bluetooth 5.3 in zmogljivim glavnim čipom uživajte v brezhibni povezljivosti in visokokakovostnem prenosu zvoka. Z elegantno črno zasnovo in kompaktno velikostjo se zlahka prilega vsaki postavitvi.S širokim naborom podprtih funkcij, vključno z A2DP, AVRCP, HSP, HFP in podporo za formate predvajanja MP3/WAV, zagotavlja vsestransko in učinkovito delovanje. Poleg tega s funkcijo FM-oddajnika uživajte v oddajanju svojih najljubših melodij neposredno na vaš avtoradio.
Napaja se prek vhoda USB-DC5V, brez truda se povežite z virom napajanja vašega avtomobila in takoj začnite pretakati glasbo in prostoročno telefonirati. ABS konstrukcija zagotavlja vzdržljivost, kompaktne mere pa omogočajo enostavno namestitev v vaš avto.Specifikacije:
Domet: 5 m
Podpora: Bluetooth oddajnik + podpora FM oddajnik + podpora za prostoročno telefoniranje + podpora TF kartica + A2D
Bluetooth: v 5.3
Vhodna napetost: 5VA (napajanje preko USB)
Proizvajalec: XO

Garancija: 12 mesecev
 

 

 

 

 

 

XO FM BCC16 oddajnik - FM Transmitter, Bluetooth, MP3

  • Proizvajalec: XO
  • Šifra: oddajnik_GSM180217
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 11,99€
  • 8,99€

  • Brez DDV: 7,37€

Podobni izdelki

Setty FM oddajnik Transmitter

Setty FM oddajnik Transmitter

FM oddajnik vam omogoča brezžično predvajanje pesmi iz telefonov, tabličnih računalnikov ali drugih avdio naprav do FM sprejemnika. FM oddajnik - FM transmitter omogoča tudi pošiljanje pesmi oz. zvoka..

8,99€ 10,99€ Brez DDV: 7,37€

Vakoss razdelilnik avtomobilskih vžigalnikov iz 1 v 3

Vakoss razdelilnik avtomobilskih vžigalnikov iz 1 v 3

Vakoss razdelilnik avtomobilskih vžigalnikov iz 1 v 3 Specifikacija: Vhodna napetost: DC 12V~24V Izhodna napetost: DC 12V~24V Največji izhodni tok: 3A Dolžina kabla: 100cm±3cm Garancija..

6,99€ 9,99€ Brez DDV: 5,73€

Avto vtičnica za vžigalnik - razdelilnik in 2x USB

Avto vtičnica za vžigalnik - razdelilnik in 2x USB

Avto vtičnica razdelilnik in 2x USB Razdelilnik za avtomobilsko vtičnico omogoča priklop več naprav na vtičnico za avtomobilski vžigalnik. Razdelilnik je opremljen z 1 vtičnico za avtomobilski vžig..

5,99€ 8,99€ Brez DDV: 4,91€

Oznake: oddajnik_GSM180217

Email: