Xiaomi Mi Mop Essential robotski sesalnik 0,42L, suho in mokro čiščenje

Robotski sesalnik - avtonomni sesalnik - posoda za prah 420 ml - rezervoar za vodo 200 ml - sesalna moč 2200 PA - krpa

Nova generacija robotskega sesalnika Mi Robot je prišla pod imenom "Essential". S tem novim Xiaomijevim robotskim sesalnikom imate na voljo veliko sesalno moč in možnost brisanja po hiši brez napora. Njegove dimenzije so zmanjšane (zlasti višina), tako da lahko očisti tudi pod pohištvom za popolno čiščenje. To je dokončna različica robota ki ga sestavlja vakuumski sesalnik + čiščenje s krpo.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential ohranja zasnovo svoje prve različice, pri tem pa ohranja klasične linije in značilno belo barvo blagovne znamke. Kajti, če je nekaj dobro, zakaj bi to spreminjali?

Laserski senzor je nameščen na sredini naprave, posoda za prah pa zdaj ponuja največjo prostornino 420 ml. To je še vedno precej velika zmogljivost, če upoštevate, da se je višina Vacuum Mop Essential zmanjšala na 8,2 centimetra, tako da se lahko zlahka prilega in čisti pod pohištvom.

Rezervoar za vodo za globinsko čiščenje
Ima tudi 200 ml rezervoar za vodo za mokro čiščenje. Torej, poleg tega, da se znebite prahu, vaš sesalnik Xiaomi briše in čisti umazanijo. Vendar pa vsa tla niso enaka in lahko z vakuumsko krpo za mokro čiščenje Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential uravnavate količino izločene vode tako, da izbirate med tremi stopnjami.

Visoka sesalna moč 2200Pa
To je eden izmed najbolj zanimivih parametrov, ko govorimo o sesalniku, zato Xiaomi vsem svojim modelom vedno posveča posebno skrb in pozornost. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential doseže sesalno moč 2200Pa, zato lahko posesa veliko količino prahu in umazanije. Pravzaprav je idealno, če imate hišne ljubljenčke in želiti temeljito počistiti dlako.

3 filtracijske plasti
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential je tudi primeren, če imate alergije, saj ima trojno stopnjo filtriranja delcev (najlon, goba in HEPA), da se znebite tudi mikroskopskega onesnaženja.

2500 mAh baterija
Kar zadeva zmogljivost baterije, ta znaša 2500 mAh, kar nam omogoča neprekinjenega delovanja približno 1 uro in pol. Ko mu ostane malo energije, se bo sam vrnil v svojo bazo, dokler se ne napolni in se čiščenje nadaljuje.

Druga značilnost novega motorja Xiaomi je, da lahko premaga ovire do 17 mm visoko, zato nepreviden kabel ne bo več ovira za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robot Sesalnik.

Popoln nadzor s pametnega telefona
Zahvaljujoč Miomi aplikaciji Mi Robot lahko sledite svojemu sesalniku, poti čiščenja in natančnemu položaju. Prav tako lahko vklopite in izklopite sesalnik Xiaomi preko aplikacije, spremenite način čiščenja in si ogledate dnevni, tedenski in mesečni napredek vseh čistilnih sej. Uporaba Xiaomi App Mi Robot Vacuum Mop Essential - Robot Vacuum je praktično igra.

* Za rezervoar za vodo sesalnika je priporočljivo uporabiti destilirano vodo. Apno zamaši rezervoar in skrajša življenjsko dobo sesalnika.

Tehnične specifikacije Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential:
    Blagovna znamka: Xiaomi
    Ime: Mi Robot Vacuum Mop Essential
    Model: SKV4136GL
    Funkcije: Vakuum, Mop, Piling
    Sesalna moč: 2200 Pa
    Prostornina rezervoarja za trdne snovi: 0,42 l
    Prostornina rezervoarja za tekočino: 0,2 l
    Filter: najlon + goba + HEPA-trojni sistem proti prahu, sistem proti pršicam.
    Dolžina kabla (m): Brezžično
    Senzor trka: Da
    Senzor razdalje: Da
    Senzor nivoja: Da
    Žiroskop: Da
    Nadzor: samodejni način in iz aplikacije
    Aplikacija: Združljivo z Android in iOs
    Wifi: Da
    Baterija: 2500 mAh Li-ion
    Delovni čas: 90 minut

Vsebina paketa:
    1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential
    1 x podstavek za polnjenje
    1 x napajalnik EU
    1 x filter
    1 x krpa

Garancija: 2 leti

Xiaomi Mi Mop Essential robotski sesalnik 0,42L , suho in mokro čiščenje

  • Proizvajalec: Xiaomi
  • Šifra: Xiaoim_robotski_sesalnik_mop_AGDXAOROS0027
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 219,99€
  • 149,99€

  • Brez DDV: 122,94€

Podobni izdelki

Ni na zalogi

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefone

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefone

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefonePodpora za pametne telefone velikosti 4" do 6" palcev. Največja podprta velikost pametnega telefona je 163mm dolžine x 75mm širine. Za gledanje ..

14,99€ 19,99€ Brez DDV: 12,29€

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR za najzahtevnejše uporabnike.Kombinacija visokokakovostnih materialov s privlačnim dizajnom, ki navdušuje igralce iger in zahtevnejše uporabnike ki preživijo veli..

39,99€ 51,99€ Brez DDV: 32,78€

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica PrimeroLastnosti:dolžina kabla: 1,80mvodoodpornoteža: 390gUSB konektorštevilo tipk: 104Garancija: 1 letoS priloženimi samolepilnimi etiketami (4x A6) za označitev šumnikov.REB..

7,99€ 11,99€ Brez DDV: 6,55€

Rebeltec gaming tipkovnica Warrior

Rebeltec gaming tipkovnica Warrior

Rebeltec gaming tipkovnica WarriorLastnosti:vodoodporna (odtočni kanali)poudarjene tipke in puščice WSAD12 večpredstavnostnih gumbovUSB konektor - dolžina kabla 1,4MGarancija: 2 letiS priloženimi samo..

13,99€ 19,99€ Brez DDV: 11,47€

Omega VARR gaming tipkovnica + RGB osvetlitev

Omega VARR gaming tipkovnica + RGB osvetlitev

Gaming tipkovnica Omega VARR z RGB osvetlitvijoTEHNIČNE SPECIFIKACIJE:Membranska tipkovnica, 104 tipke3 načina osvetlitve ozadja RGB ali izklopitev osvetlitve ozadjaPovezava z računalnikom: 2,8 m USB ..

14,99€ 22,99€ Brez DDV: 12,29€

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

Podpora za pametne telefone velikosti diagonale do 16cm. Za gledanje 3D videjev in igranje 3D iger. Krmilnik (kontroler) ki se poveže preko Bluetootha lahko deluje vodoravno ali navpično. Deluje ..

19,99€ 26,99€ Brez DDV: 16,39€

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefone, odprta embalaža

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefone, odprta embalaža

Univerzalna Virtual Reality 3D očala za pametne telefone, odprta embalažaPodpora za pametne telefone velikosti 4" do 6" palcev. Največja podprta velikost pametnega telefona je 163mm dolžine x 75mm šir..

12,99€ 19,99€ Brez DDV: 10,65€

Oznake: Xiaoim_robotski_sesalnik_mop_AGDXAOROS0027

Email: