Dostava

Zaradi trenutne situacije ukinjamo osebne prevzeme - pošiljanje po Pošti/GLS poteka nemoteno, močno se odsvetuje opcija plačila po povzetju (le v primerih ko ni druge možne opcije) - saj pri načinih dostave po predračunu na TRR / PayPalu dostavljalec lahko pusti paket brez osebnega stika.

Pakete dostavljamo preko GLSa in Pošte Slovenije (v Slovenijo in Hrvaško). Naročila, ki bodo prejeta do 13. ure (pon do pet), bodo odposlana še isti dan. Praviloma so naročila oddana do 13. ure (pon do pet) dostavljena že naslednji dan. Dostava na Hrvaško je možna samo pri plačilu po predračunu na TRR oz PayPalu.
Pri plačilu po predračunu bodo izdelki odposlani na dan vplačila, v kolikor je nakazilo izvršeno do 13h ure. Naročila z izbranim načinom plačila/dostave po predračunu so rezervirana 3 delovne dneve, nato se naročilo avtomatsko stornira. 

Prioriteto imajo naročila opravljena preko spleta (hitrejša odprema).

Stroški dostave (Slovenija in Hrvaška):
- pri plačilu z gotovino po povzetju znašajo stroški dostave 4,99 EUR (provizija Pošte je že vključena v ceno dostave)
- pri določenih izdelkih in plačilu z gotovino po povzetju znašajo stroški dostave 2,99 EUR (provizija Pošte je že vključena v ceno dostave)
- pri plačilu po predračunu na TRR znašajo stroški dostave 2,99 EUR
- pri plačilu preko PayPal znašajo stroški dostave 2,99 EUR
- pri določenih izdelkih (tonerji, kartuše, USB ključki, foto papir, nosilci za telefone, LED, gamepadi, miške itd...) in plačilu po predračunu na TRR ali PayPal znašajo stroški dostave 1,49 EUR ne glede na naročeno količino

Stroški dostave nikoli ne presežejo 2,99 EUR (pri plačilu po predračunu na TRR ali PayPal), oz 4,99 EUR pri plačilu po povzetju. Minimalen znesek nakupa pri izbrani opciji plačilo po povzetju je 10 EUR.

Končni znesek odkupnine (z vsemi vštetimi provizijami pošte) je enak znesku nakupa na naši spletni strani. Tako da če ste naročili preko spleta in je skupno naročilo s poštnino npr znašalo 199,98 eur, vam bo Pošta/GLS zaračunala točno ta znesek.

Možen je tudi osebni prevzem po dogovoru - po predhodnem naročilu preko spletne trgovine, emaila oz. telefona (tako seveda odpadejo stroški poštnine).