Dostava

Pakete dostavljamo preko GLSa in Pošte Slovenije (v Slovenijo in Hrvaško). Naročila, ki bodo prejeta do 13. ure (pon do pet), bodo odposlana še isti dan. Pakete dostavljamo tudi ob sobotah brez doplačila (za naročila oddana v petek do 13. ure). Praviloma so naročila oddana do 13. ure (pon do pet) dostavljena že naslednji dan. Dostava na Hrvaško je možna samo pri plačilu po predračunu na TRR oz PayPalu.
Pri plačilu po predračunu bodo izdelki odposlani na dan vplačila, v kolikor je nakazilo izvršeno do 13h ure. Naročila z izbranim načinom plačila/dostave po predračunu so rezervirana 5 delovnih dni, nato se naročilo avtomatsko stornira.

Stroški dostave (Slovenija in Hrvaška):
- pri plačilu z gotovino po povzetju znašajo stroški dostave 4,99 EUR (provizija Pošte je že vključena v ceno dostave)
- pri določenih izdelkih in plačilu z gotovino po povzetju znašajo stroški dostave 2,99 EUR (provizija Pošte je že vključena v ceno dostave)
- pri plačilu po predračunu na TRR znašajo stroški dostave 2,99 EUR
- pri plačilu preko PayPal znašajo stroški dostave 2,99 EUR
- pri določenih izdelkih (tonerji, kartuše, USB ključki, fidget spinnerji, foto papir, nosilci za telefone, LED, gamepadi, miške itd...) in plačilu po predračunu na TRR ali PayPal znašajo stroški dostave 1,49 EUR ne glede na naročeno količino

Stroški dostave nikoli ne presežejo 2,99 EUR (pri plačilu po predračunu na TRR ali PayPal), oz 4,99 EUR pri plačilu po povzetju.

V primeru, da vam poštar zaračuna več kot 4,99 EUR poštnine, ga prosim opozorite, da se je zmotil (to velja za odkupninsko pošiljko) - saj je provizija pri odkupninskih pošiljkah že plačana iz naše strani (zaračunana mora biti odkupnina ki je označena na paketu).


Možen je tudi osebni prevzem po dogovoru - po predhodnem naročilu preko spletne trgovine, emaila oz. telefona (tako seveda odpadejo stroški poštnine).