Dostava

Pakete dostavljamo preko Pošte Slovenije in DPD-ja. Praviloma so naročila oddana do 12. ure (pon do pet) dostavljena v naslednjih dveh delovnih dneh, večinoma že naslednji delovni dan. V primeru višje sile ali založitve pošiljke s strani Pošte Slovenije / DPD-ja se lahko zgodi, da se dostava zavleče na 3-4 delovne dneve. Pri plačilu po predračunu bodo izdelki odposlani na dan vplačila, v kolikor je nakazilo izvršeno do 12h ure (večinoma tudi kasneje). Naročila z izbranim načinom plačila/dostave po predračunu so rezervirana 3 delovne dneve, nato se naročilo avtomatsko stornira. Naročila sprejemamo samo preko spletne trgovine.

Stroški dostave:
- pri plačilu po povzetju (s karticami ali gotovino) znašajo stroški dostave 3,99€ ali 4,99€, odvisno od vrste izdelkov (vse provizije odkupninske pošiljke so že vštete v to ceno)
- pri plačilu po predračunu na TRR znašajo stroški dostave 2,99€ ali 3,99€, odvisno od vrste izdelkov
- pri plačilu preko Flik znašajo stroški dostave 3,99€ ali 4,99€, odvisno od vrste izdelkov
- pri plačilu preko kartice ali PayPal-a znašajo stroški dostave 3,99€ ali 4,99€, odvisno od vrste izdelkov

Stroški dostave nikoli ne presežejo 4,99€ (pri nakupih preko spleta), ne glede na število izdelkov, teže izdelkov ali naročenega skupnega zneska. Tarife poštnin glede na izdelke in vrsto plačila so: 2,99€, 3,99€ in 4,99€ ki se avtomatsko izračuna ob nakupu preko spletne trgovine. Minimalen znesek nakupa pri izbrani opciji plačilo po povzetju je 15€. Minimalen znesek nakupa znaša 5€.

Znižana poštnina (2,99€ do 4,99€) velja samo za spletne nakupe opravljene preko spleta. V primeru telefonskega naročila ali naročila preko emaila, se zaračuna poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali DPDja (4,50€ do 10,00€). 

Končni znesek odkupnine, z všteto odkupninsko provizijo, je enak znesku nakupa na naši spletni strani. Tako da če ste naročili preko spleta in je skupno naročilo s poštnino npr znašalo 199,98 eur, vam bo Pošta Slovenije zaračunala točno ta znesek, saj so provizije pokrite iz naše strani. Možen je tudi osebni prevzem po dogovoru - po predhodnem naročilu preko spletne trgovine (tako seveda odpadejo stroški poštnine).