Vileda Steam Plus parni čistilec
Novi parni čistilnik Vileda steam PLUS vam zagotavlja učinkovito higiensko čiščenje brez uporabe kemikalij. S čistilno paro in blazinicami iz mikrovlaken ta parni čistilnik uniči 99,9 % bakterij in virusov* z vseh talnih površin. Parni čistilnik se segreje v le 15 sekundah in ustvari vročo paro, ki vam pomaga varno in preprosto čistiti tla. Želite zamenjati prostor? Brez težav. Zaradi novovgrajene zaznave temperature ga preprosto izključite in spet vključite. Pripravljen je za takojšnjo uporabo – ni vam treba čakati, da se segreje.

Parni čistilnik lahko uporabljate na vseh vrstah talnih površin, saj ima spremenljivo nastavitev za nadzor pare. Intenzivnost pare lahko spremenite z največje na najmanjšo ter na globinsko čiščenje tudi za najobčutljivejše talne površine. Zaradi blazinic iz mikrovlaken je ta parni čistilnik kot nalašč za parket, vendar ima spremenljive nastavitve pare za parket, preproge in ploščice, zato se lahko popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Nova zasnova. Preizkušena kakovost.

Na novo zasnovan izdelek Vileda PLUS je visokozmogljiv parni čistilnik, ki ga lahko preprosto upravljate. Je priročen, lahek in ima vrtljivo trikotno čistilno ploščo. Meri 126 cm in tehta 2,3 kg. Ročaj je ergonomsko zasnovan, zato je parni čistilnik udobno in preprosto držati. Zaradi priročne oblike in zasnove hitro in preprosto drsi po kotih, pod pohištvom in v majhnih prostorčkih, zaradi praktične funkcije drsenja po preprogah pa vam pomaga osvežiti preproge in tekače. Če iščete velik parni model za še učinkovitejšo pokritost površin, si podrobneje oglejte naš parni čistilnik Vileda Steam PLUS.

Higiensko očistite tudi najbolj občutljive talne površine in naročite svoj parni čistilnik Vileda Steam PLUS.
* Odstrani E. coli in S. aureus ter goveji koronavirus z neprepustnega parketa in keramičnih ploščic na podlagi preizkusov, opravljenih v neodvisnem laboratoriju.

Garancija: 2 leti


Vileda Steam Plus parni čistilec

  • Proizvajalec: Vileda
  • Šifra: parni_cistilec_Vileda_AGDVI1MOP0004
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 99,99€
  • 79,99€

  • Brez DDV: 65,57€

Podobni izdelki

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR + LED osvetlitev

Mehanska gaming tipkovnica Omega VARR za najzahtevnejše uporabnike.Kombinacija visokokakovostnih materialov s privlačnim dizajnom, ki navdušuje igralce iger in zahtevnejše uporabnike ki preživijo veli..

39,99€ 51,99€ Brez DDV: 32,78€

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica Primero

Rebeltec tipkovnica PrimeroLastnosti:dolžina kabla: 1,80mvodoodpornoteža: 390gUSB konektorštevilo tipk: 104Garancija: 1 letoS priloženimi samolepilnimi etiketami (4x A6) za označitev šumnikov.REB..

7,99€ 11,99€ Brez DDV: 6,55€

Rebeltec gaming tipkovnica Warrior

Rebeltec gaming tipkovnica Warrior

Rebeltec gaming tipkovnica WarriorLastnosti:vodoodporna (odtočni kanali)poudarjene tipke in puščice WSAD12 večpredstavnostnih gumbovUSB konektor - dolžina kabla 1,4MGarancija: 2 letiS priloženimi samo..

13,99€ 19,99€ Brez DDV: 11,47€

Omega VARR gaming tipkovnica + RGB osvetlitev

Omega VARR gaming tipkovnica + RGB osvetlitev

Gaming tipkovnica Omega VARR z RGB osvetlitvijoTEHNIČNE SPECIFIKACIJE:Membranska tipkovnica, 104 tipke3 načina osvetlitve ozadja RGB ali izklopitev osvetlitve ozadjaPovezava z računalnikom: 2,8 m USB ..

14,99€ 22,99€ Brez DDV: 12,29€

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

iBox Virtual Reality 3D očala za pametne telefone + bluetooth kontroler

Podpora za pametne telefone velikosti diagonale do 16cm. Za gledanje 3D videjev in igranje 3D iger. Krmilnik (kontroler) ki se poveže preko Bluetootha lahko deluje vodoravno ali navpično. Deluje ..

14,99€ 26,99€ Brez DDV: 12,29€

Oznake: parni_cistilec_Vileda_AGDVI1MOP0004

Email: