Vileda Steam Plus parni čistilec

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 Novi parni čistilnik Vileda steam PLUS vam zagotavlja učinkovito higiensko čiščenje brez uporabe kemikalij. S čistilno paro in blazinicami iz mikrovlaken ta parni čistilnik uniči 99,9 % bakterij in virusov* z vseh talnih površin. Parni čistilnik se segreje v le 15 sekundah in ustvari vročo paro, ki vam pomaga varno in preprosto čistiti tla. Želite zamenjati prostor? Brez težav. Zaradi novovgrajene zaznave temperature ga preprosto izključite in spet vključite. Pripravljen je za takojšnjo uporabo – ni vam treba čakati, da se segreje.

Parni čistilnik lahko uporabljate na vseh vrstah talnih površin, saj ima spremenljivo nastavitev za nadzor pare. Intenzivnost pare lahko spremenite z največje na najmanjšo ter na globinsko čiščenje tudi za najobčutljivejše talne površine. Zaradi blazinic iz mikrovlaken je ta parni čistilnik kot nalašč za parket, vendar ima spremenljive nastavitve pare za parket, preproge in ploščice, zato se lahko popolnoma prilagodi vašim potrebam.

Nova zasnova. Preizkušena kakovost.

Na novo zasnovan izdelek Vileda PLUS je visokozmogljiv parni čistilnik, ki ga lahko preprosto upravljate. Je priročen, lahek in ima vrtljivo trikotno čistilno ploščo. Meri 126 cm in tehta 2,3 kg. Ročaj je ergonomsko zasnovan, zato je parni čistilnik udobno in preprosto držati. Zaradi priročne oblike in zasnove hitro in preprosto drsi po kotih, pod pohištvom in v majhnih prostorčkih, zaradi praktične funkcije drsenja po preprogah pa vam pomaga osvežiti preproge in tekače. Če iščete velik parni model za še učinkovitejšo pokritost površin, si podrobneje oglejte naš parni čistilnik Vileda Steam PLUS.

Higiensko očistite tudi najbolj občutljive talne površine in naročite svoj parni čistilnik Vileda Steam PLUS.
* Odstrani E. coli in S. aureus ter goveji koronavirus z neprepustnega parketa in keramičnih ploščic na podlagi preizkusov, opravljenih v neodvisnem laboratoriju.

Garancija: 2 leti

 

 

 

Vileda Steam Plus parni čistilec

  • Proizvajalec: Vileda
  • Šifra: parni_cistilec_Vileda_AGDVI1MOP0004
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 109,99€
  • 89,99€

  • Brez DDV: 73,76€

Podobni izdelki

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec

Vileda Steam PLUS XXL parni čistilec     Lastnosti: Parni mop z ekstra široko pralno glavo - 40 cm Za čiščenje zadostuje čista voda brez kemikalij, ki jo napra..

99,99€ 149,99€ Brez DDV: 81,96€

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna

Vileda Windomatic Power akumulatorski čistilec za okna Čistilec oken Windomatic Power poskrbi za čista okna brez črt in madežev Imate radi čista in sijoča ​​okna? Pogosto je pomivanje oken zelo n..

52,99€ 62,99€ Brez DDV: 43,43€

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec

Rezervne krpe za Vileda Steam Plus parni čistilec parni čistilec Material: Mikrovlakna Kompatibilnost: Vileda Steam Plus in Vileda 100°C hot spray V kompletu: 2 kom   ..

14,99€ 21,99€ Brez DDV: 12,29€

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje

Anker G10 Hybrid T2150G11 robotski sesalnik suho in mokro čiščenje Visoko kakovosten robotski sesalnik priznanega podjetja Anker. Popolna čistoča zahvalujoč mokremu in suhem čiščenju...

239,99€ 299,99€ Brez DDV: 196,71€

Mamibot robotski sesalnik ExVac880 T+ LDS 4.0 suho in mokro čiščenje

Mamibot robotski sesalnik ExVac880 T+ LDS 4.0 suho in mokro čiščenje

Mamibot robotski sesalnik ExVac880 T+ LDS 4.0 suho in mokro čiščenje   Lastnosti: Barva: bela Vrsta posode za prah brez vrečke Podpora za pametni telefon na daljavo Mokro brisa..

239,99€ 299,99€ Brez DDV: 196,71€

Oznake: parni_cistilec_Vileda_AGDVI1MOP0004

Email: